logobrams 138 x 75_

Verbouwingen

U roept, Bram bouwt het!

Brams onderhoudsbedrijf is een allround klus- en bouwbedrijf. We bieden begeleiding bij het realiseren van uiteenlopende bouwprojecten en ontzorgen u van A tot Z. Wij doen in overleg met u de inkopen, zorgen voor de 1e steen en de uiteindelijke oplevering van uw lang gekoesterde verbouwing of renovatie.

Komt u een thuiswerkplek te kort of wordt uw grote zolder alleen maar gebruikt als opslag voor onnodige spullen? Haal dan Bram in huis! Wij realiseren complete leefbare werk- en slaapruimtes naar ieders wens. Met het plaatsen van een Velux dakraam of lichtkoepel creëren we extra lichtinval en we toveren uw garage met het grootste gemak om tot werkkamer. Is een ruime leefkeuken een lang gekoesterde wens, dan bouwen we er gewoon een paar meter aan vast.

Vergunning nodig?

Voor het bouwen of verbouwen van uw woning of pand is in sommige gevallen een vergunning nodig. Met behulp van Bram klopt u voorbereid aan bij de desbetreffende gemeente. Er wordt op basis van de verbouwplannen een bouwkundige tekening gemaakt, welke u helpt om de vergunning sneller rond te krijgen. Heeft u geen vergunning nodig? Dan helpt een bouwkundige tekening uw inlevingsvermogen te visualiseren en worden verbouwplannen plots werkelijkheid.

Offerte aanvragen

U kunt het zo gek niet bedenken of Bram heeft het in de vingers!