logobrams 138 x 75_

Schilderwerk

Strak gestucte wanden of een nieuw likje verf?

Bent u opzoek naar strak gestucte wanden of is uw woning toe aan nieuw likje verf? Wij adviseren en voeren uit. Ons schilderwerk, zowel binnen als buiten is van hoge kwaliteit. Bram’s onderhoudsbedrijf schildert en stuct zowel nieuwbouw- als bestaande woningen en voert ook onderhoudsschilderwerk uit. Naast schilderen en stucen behoort ook behangwerk tot de mogelijkheden.

Gecombineerde diensten

In de meeste gevallen kom na stucwerk de schilderklus. Profiteer van onze gecombineerde diensten. U kiest de kleur, wijst de muur of ruimte aan en Bram doet de rest.

Offerte aanvragen

Schilder- en Stucwerk

Buitenschilderwerk

Bram’s onderhoudsbedrijf is specialist in het schilderen van de buitenkant van uw woning of bedrijfspand. Denk bijvoorbeeld hierbij aan kozijnen, deuren of gevels. Wij schilderen zowel hout als kunststof.

Binnenschilderwerk

Bram’s onderhoudsbedrijf is specialist in het schilderen van de binnenkant van uw woning of bedrijfspand. Denk hierbij aan kozijnen of deuren en het afwerken van wanden.

Stucen

Bram’s onderhoudsbedrijf is specialist  in het stucen van de binnenzijde van uw woning of bedrijfspand. Denk hierbij aan een plafond of muren.

 

U kunt het zo gek niet bedenken of Bram heeft het in de vingers!